WINTERMANTEL ZSOLT

Nekem Újpest a város. Közösségünk akár a család, erőt és kitartást ad, hogy közösen többet tehessünk: Együtt Újpestért!
2019.02.19.

Jön a tizenharmadik Jótékonysági Polgári Bál

Vacsora és tánc, tombola és jótékonyság. Tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Újpesti Jótékonysági Polgári Bált a Polgár Centrumban, március 2-án.

undefined

A második világháború végéig sok egyesület, egylet, kör, és klub működött Újpesten, és ezek mindegyike szervezett közösségi eseményeket, esteket, bálokat a városban. A bálozás közösségépítő hagyományát szerették volna újraéleszteni, feleleveníteni 2007-ben a szervezők azzal, hogy megrendezték az Újpesti Jótékonysági Polgári Bált.

Mára szerves része lett Újpest társadalmi életének az esemény, és mivel idén már tizenharmadik alkalommal indul el a tánc a Polgár Centrumban, úgy tűnik, sikerült a hagyomány újrateremtése.

Szokás szerint most is lesz minden, ami egy jó bálhoz kell: finom vacsora, koccintás, tombola, karaoke és sok-sok tánc. Az esemény fővédnöke idén is gróf Károlyi László és felesége, Erzsébet asszony, a védnökök pedig Wintermantel Zsolt polgármester és dr. Zsigmond Barna Pál országgyűlési képviselő lesznek.

Ahogy az esemény egyik szervezője, Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselő elmondta, a szórakozáson túl az este fontos része a jótékonyság is. A bál bevételéből minden évben egy olyan szervezetet, egyesületet, alapítványt támogatnak, amely valamilyen fontos területen sokat tesz Újpestért. Az idei támogatott a Deák Óvoda.

Érdeklődni lehet: 06 20 334 6700, és a 06 20 8280514-es telefonszámokon