WINTERMANTEL ZSOLT

Nekem Újpest a város. Közösségünk akár a család, erőt és kitartást ad, hogy közösen többet tehessünk: Együtt Újpestért!
2019.02.06.

A polgármester rendkívüli üzenete

undefined

Az EP kampány elérte Újpestet. Sokan jelezték, kérték, hogy ne csak a saját oldalamon, hanem a különböző területileg szerveződő, vagy tematikus csoportotokban is adjunk, adjak tájékoztatást fontos újpesti ügyekben, próbáljunk válaszolni a felmerülő témákra, kérdésekre. Én magam és munkatársaim igyekeztünk legjobb tudásunk szerint eleget tenni ennek az igénynek. Mostanáig.

A Facebook cenzorai ezt most lehetetlenné tették. Elnézést azoktól, akiknek más FB fórumon nem tudok válaszolni, nem én vagyok faragatlan. Az FB minden ok és indoklás nélkül letiltott erről a lehetőségről. Önkényesen korlátozta Újpest polgármesterének tájékoztatási, kapcsolattartási, egyáltalán válaszadási lehetőségét. Nem sértettünk semmilyen szabályt. Nem adtunk okot a letiltásra.

Muszáj felhívnom a figyelmet arra, hogy az európai választási kampány részeként egyre durvábban cenzúrázzák az internetet, a Facebook-ot. Az európai bevándorláspárti erők így próbálnak nyomást gyakorolni azokra az országokra, amelyek ellenzik a migrációt, azokra a polgárokra, akik a hazájukat meg akarják védeni.

Úgy gondolom, minden újpestinek joga van ahhoz, hogy kérdéseket tegyen föl a városvezetésnek, és ha azokat megválaszolják, akkor a válaszokat megkapja. Aki ezt a jogukat önkényesen korlátozza, az a szabadság és a demokrácia ellensége. Nem tudom, a mi esetünkben meddig tart a cenzúra.

Addig is azt kérem, osszátok meg ezt, kérjétek újpesti ismerőseiteket, kövessék az oldalamat, ott még egyelőre! lehet Újpestről és Újpestért beszélgetni. Legyünk minél többen! Ne hagyjuk, hogy Újpest életébe idegenek kívülről beavatkozzanak!

Forrás: Wintermantel Zsolt Facebook

Wintermatel Zsolt polgármester hivatalos Facebook oldala:
www.facebook.com/wintermantel.zsolt

undefined

(ujpest.hu)