WINTERMANTEL ZSOLT

Nekem Újpest a város. Közösségünk akár a család, erőt és kitartást ad, hogy közösen többet tehessünk: Együtt Újpestért!
2014.09.09.

Névre szóló oklevelek

Névre szóló elismerő oklevelet vehetett át az újpesti rendőrség valamennyi dolgozója az Árpád úti kapitányságon szeptember 8-án.

Az egyenruhások nevében Újpest Önkormányzata Elismerő Oklevelét dr. Terdik Tamás alezredes, Újpest rendőrkapitánya még az Újpest Városnapok díjkiosztó ünnepségén vette át a közösség nevében, ezúttal több mint kétszáz, névre szóló példányokat is átadott Wintermantel Zsolt.

Dr. Terdik Tamás alezredes, Újpest rendőrkapitánya a rögtönzött állománygyűlés elején felidézte: az oklevelet munkája elismeréseként kapta Újpest Önkormányzatától az újpesti rendőri állomány.

undefined


A rendőrkapitány felidézte azt is: megtisztelő és felemelő volt átvennie kollégái képviseletében a Városnapokon a díjat. Egyben – többek között a jutalmakra és a szintén támogatott Százan Újpestért akciókra utalva - köszönetet mondott az önkormányzatnak, amiért „sűrűn gondol rájuk”.

A polgármester szintén visszautalt rá: az elismerések átadásának ideje, a Városnapok, Újpest várossá nyilvánításának időpontjára esik.

Wintermantel Zsolt azt mondta, többről van szó, mint a rendőri munka elismeréséről, hiszen az újpesti egyenruhások sokszor munkaidőn túl tettek hozzá Újpest biztonságának növeléséhez.

A polgármester az oklevelek átadása előtt – a statisztikákra utalva - elismert helynek nevezte az újpesti rendőrséget. Munkájukat igazolja, hogy az Otthontérkép ezer főre jutó éves bűncselekményszám szerinti összesítésében Újpest a negyedik legbiztonságosabb kerület.

 

(ujpest.hu)